top of page

KREATIV WORKSHOP

Kreativ workshop

Meditera - Måla - Reflektera

 

Anmäl dig här

 

ART

Kreativ Workshop
Kreativt måleri
Återbruks workshop

Detta är något för dig som är miljösmart och föredrar en kreativ och unik inredning!

Varmt välkommen till en härlig kreativ miljö på Wendes aRt Castle, Kristianstad.

Kreativt måleri

Nästa kursstart: Ny kursdatum kommer inom kort

Anmäl dig eller om du har några frågor om Kreativ Workshop, går det bra att göra det genom att genom att klicka här eller på info@brownbetty.se

En workshop för dig som vill stanna upp - För dig som vill utveckla - För dig som känner dig nyfiken.


Utveckla DIG utan prestation, en färgstark och kreativ workshop där vi träffas och mediterar, målar och reflekterar. Ett fritt, kul och tillåtande sätt att uttrycka sig på! Genom meditation och utifrån era förutsättningar väcker vi lusten till kreativitet och skapar fritt utan prestation. Tillsammans avslutas dagen med reflektion.

Pris: 900kr, en canvas duk och en liten färguppsättning ingår i priset.

Vill man använda mer material så finns det att köpa till självkostnadspris tillkommer (canvas dukar i varierande storlek till självkostnadspris samma om man behöver mer färg, så finns det till självkostnadspris). Inga egna material, färger får medtagas med undantag för penslar.


Kaffe, te, fika och frukt ingår, det finns tillgång till kylskåp och micro samt en härlig kreativ miljö på Wendes aRt Castle strax utanför Kristianstad i Norra Åsum.

Kostnad: 900 kr

Anmäl dig till workshop

Anmäl dig till Kreativ Workshop genom att fylla i formuläret nedan. Mer information om workshopen kommer per mail, senast två veckor innan workshopens utsatta datum tillsammas med en faktura. Fakturan skall vara betald senast en vecka innan kursstart annars räknas platsen bort.

Tack för din intresseanmälan till Kreativ Workshop

bottom of page