CHRIS ROBERTSON

Chris Robertson

- Konstnär & grundare - 

Konstnärs cv

Chris grundade sin Konst & Eventbyrå Brownbetty of Sweden år 2011 som ett led i sitt konstnärskap. Konst & Eventbyrån ska jobba med konst och kultur genom kreativa workshop, kickoffer och företagsevent. 

Affärsidé: Brownbetty of Sweden är en konstbyrå - vi designar hållbar konst & kreativa workshops.

 

Hennes passion för det kreativa började tidigt, vid tio års ålder hade hon målat sin första oljemålning. Motiven i Chris tavlor präglas och tar sig ofta uttryck av kvinnor i en fantasivärld med färgstarka färger. En stundtals traumatisk barndom sätter avtryck i konsten på olika sätt.

 

Genom sitt måleri och via sin konstbyrå erbjuder hon olika estetiska upplevelser i form av konst- & kulturevent/workshops. Med kreativitetens hjälp visas att alla kan ta del av skapandets kraft. För henne är det viktigt att alla ska kunna ta del av konst och kultur oavsett var man befinner sig i livet. Ung eller gammal, organisation eller privatperson.

 

Brownbetty of Sweden som konstbyrå har sedan starten 2011 har låtit konsten ta plats på olika inredningsföremål.

Konst & Eventbyrån är noga med att tillverka alla produkter med största möjliga miljötänk, det är viktigt att vi alla tar vårt miljöansvar och tänker mer än en gång på hur framställning påverkar vår miljö, vilka samarbetspartner vi har och vilket ansvar de tar. Detta är också den viktiga anledningen till att vi i största möjligaste mån tillverkar våra produkter i Sverige.

Kul att veta:

  • BVN Design Stockholm - har tillsammans med Brownbetty of Sweden tagit fram en unik rokokostol som premiärvisades på Formex-mässan i Stockholm januari 2016.

 

  • Brownbetty of Swedens slogan: "Hållbar konst flyttar in!" är framtagen av: Elvane Ileri 

 

Samarbetspartners & samhällsansvar

Vi samarbetar med företag och organisationer för att tillsammans skapa en mer hållbar framtid och sprida glädjen genom konsten och kulturen i Sverige. Samarbetspartners 2021: 

Välkommen till Chris & Brownbetty of Swedens  kreativa värld!

Utställningar:  Malmö, Kristianstad, Helsingborg, Karlskrona, Lund, Halmstad, Åhus, Hamburg och London.

 

2.png
1/2
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

tel. 0709-202038  info@brownbetty.se

© 2021 by Brownbetty of Sweden