top of page
Bläck

Privatlektion

Privatlektion

Öva upp din känsla för färg, form och ljus genom att kritiskt granska och studera det motiv du vill gestalta. Lektionen, där du bestämmer innehållet, vänder sig till dig som vill utveckla ett eget uttryck i ditt måleri, oavsett om du är nybörjare eller har målat tidigare.

Varmt välkommen till en härlig kreativ miljö!

Under ett par timmar som du väljer, öppnar jag upp min ateljé för en stund långt bort från vardagens bestyr. Lite avkopplande måleri.

Jag finns tillgänglig under hela lektionstiden för att handleda dig, komma med tips och råd​.

Stor vikt läggs vid individuell handledning för att utveckla var och ens egna bildspråk. Meningen är att du målar och arbetar utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Rekommendationen till bästa kreativitet är att måla i tystnad.

Innehåll

Du arbetar antingen med egna bilder och idéer eller med givna uppgifter som du får av mig. Du målar med akryl. Om du är osäker på vad du behöver för material går jag gärna igenom det med dig någon dag innan vi startar att måla. Kaffe och te ingår och det finns tillgång till kylskåp och micro.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.  Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Material(duk, pannå, penslar och färger) medtages av deltagaren.

Kostnad:300 kr/ timme

swish: 1234 21 86 08 (märk med namn och privatlektion) 

Har du inte swish eller vill du hellre betala mot faktura, så går det alldeles utmärkt, bara meddela mig. Fakturan skall vara betald senast dagen innan kursstart.

Varmt välkommen till en härlig kreativ miljö hos Brownbetty of Sweden

Anmäl dig eller om du har några frågor om privatlektionen går det bra att göra det genom att genom att klicka här eller på info@brownbetty.se

 

Kvinna Måleri

Tack för ditt meddelande, vi svarar så fort vi kan. Vanligast inom 12 timmar.Kreativa hälsningar Chris Robertson

bottom of page