top of page

tis 23 juni

|

Brownbetty of Sweden

Utomhuskurs i måleri 3 tillfällen

Vi målar utomhus och besöker olika platser i vår närhet och målar stad och natur. Vi lär oss olika tekniker, komposition och färgblandning. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vi är utomhus. Stor vikt läggs vid individuell handledning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Utomhuskurs i måleri 3 tillfällen

Tid och plats

23 juni 2020 17:00 – 07 juli 2020 20:00

Brownbetty of Sweden, Artillerivägen 10, 291 63 Kristianstad, Sverige

Om evenemanget

 Mål

Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. Detta är en kurs där du väljer din inriktning, det kan vara att lära sig mer om abstrakt måleri, kontrastfärger, material och att måla med fantasin. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken.. Målet är att du ska utveckla din kreativitet och din kunskap om måleriets villkor och mångfald.

Målgrupp

Både nybörjare och du som målat tidigare är välkomna.

Innehåll

Vi lär oss olika tekniker, komposition och färgblandning. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vi är utomhus. Stor vikt läggs vid individuell handledning. Vi har både gemensamma genomgångar och individuell handledning.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med.

 Anmäl dig:   https://www.folkuniversitetet.se/bokning/?arrangementPageId=106323 

Dela detta evenemang

bottom of page