top of page

lör 09 maj

|

Götgatan 6

Måleri blandade tekniker 9 maj

Upptäck olika uttrycksmöjligheter, utveckla din färdighet i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar, tillsammans upptäcker och utvecklar vi våra spontana kreativa impulser i måleriet. Anmälan till Folkuniversitetet, ni dirigeras dit via knappen. Pris: 745 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Måleri blandade tekniker 9 maj
Måleri blandade tekniker 9 maj

Tid och plats

09 maj 2020 10:00 – 10 maj 2020 14:00

Götgatan 6, Götgatan 6, 291 33 Kristianstad, Sverige

Om evenemanget

 Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. Detta är en workshop där du väljer din inriktning, det kan vara att lära sig mer om abstrakt måleri, kontrastfärger, material och att måla med fantasin. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken. Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått ökade kunskaper i måleri, kommit igång med sitt eget bildskapande och fått lust att fortsätta. Målet är att du ska utveckla din kreativitet och din kunskap om måleriets villkor och mångfald. 

 Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Dela detta evenemang

bottom of page