top of page

lör 03 okt.

|

Brownbetty of Sweden

Måleri blandade tekniker

Upptäck olika uttrycksmöjligheter, utveckla din färdighet i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vi målar utomhus vid fint väder.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Måleri blandade tekniker
Måleri blandade tekniker

Tid och plats

03 okt. 2020 10:00 – 04 okt. 2020 13:00

Brownbetty of Sweden, Artillerivägen 8, Kristianstad, Sverige

Om evenemanget

 

Vi målar olja, akryl och akvarell. Vår lärare gör allt för att stödja sökandet efter nya kunskapskällor att ösa ur. Stort fokus läggs på kreativitet, glädje och fantasi – våra viktigaste redskap när vi skapar och målar!

Förkunskaper

Både nybörjare och du som målat tidigare är välkomna.

Mål

Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. Detta är en workshop där du väljer din inriktning, det kan vara att lära sig mer om abstrakt måleri, kontrastfärger, material och att måla med fantasin. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken. Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått ökade kunskaper i måleri, kommit igång med sitt eget bildskapande och fått lust att fortsätta. Målet är att du ska utveckla din kreativitet och din kunskap om måleriets villkor och mångfald.

Innehåll

Du arbetar antingen med egna bilder och idéer eller med givna uppgifter som du får av kursledaren. Du målar med akryl, akvarell eller olja. Om du är osäker på vad du behöver för material går ledaren gärna igenom det med dig någon dag innan kursstart.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler. 

 https://www.folkuniversitetet.se/bokning/?arrangementPageId=106332 

Dela detta evenemang

bottom of page