top of page

ons 28 sep.

|

Kristianstad

Måla och skapa i konstateljé

Mer information om hur du bokar kursen hittar du längre ned på sidan. Du kan måla i olja eller akryl. Vår lärare stödjer dig i sökandet efter nya kunskapskällor att ösa ur. Stort fokus läggs på kreativitet, glädje och fantasi – våra viktigaste redskap när vi skapar och målar!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Måla och skapa i konstateljé
Måla och skapa i konstateljé

Tid och plats

28 sep. 2022 18:00 – 29 sep. 2022 20:00

Kristianstad, Artillerivägen 8, 291 63 Kristianstad, Sweden

Om evenemanget

Anmäl via länk: Bokning - Folkuniversitetet

Detta är en kurs där du väljer din inriktning, det kan vara att lära sig mer om abstrakt måleri, kontrastfärger, material och att måla med fantasin. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken. Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått ökade kunskaper i måleri, kommit igång med sitt eget bildskapande och fått lusten att fortsätta .

Du arbetar antingen med egna bilder och idéer eller med givna uppgifter som du får av kursledaren. Du målar med akryl eller olja. Om du är osäker på vad du behöver för material går ledaren gärna igenom det med dig någon dag innan kursstart.

Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Kursen hålls i samarbete med Folkuniversitetet, anmälan gör via deras hemsida.

Anmäl dig här

Dela detta evenemang

bottom of page