Öppen ateljé

MÅLARVERKSTAD

Vill du måla med mig?

Ny kursstart inom kort

Kostnaden är 100 kr

Öppen ateljé

Öva upp din känsla för färg, form och ljus genom att kritiskt granska och studera det motiv du vill gestalta. Kursen vänder sig till dig som vill utveckla ett eget uttryck i ditt måleri, oavsett om du är nybörjare eller har målat tidigare.

Varmt välkommen till en härlig kreativ miljö på Wendes aRt Castle, Kristianstad.

Under fyra timmar öppnar jag upp min ateljé för en stund långt bort från vardagens bestyr. Lite avkopplande måleri.

Vi börjar med en samling där vi går i genom upplägget för dagen och där vi hittar "vår" plats , känner ni att ni vill ha extra hjälp med att starta den kreativa processen så gör vi detta vid denna stund. Därefter har du tillgång till ateljén och kan ägna övrig tid åt självständigt arbete i ateljén.

Jag finns tillgänglig under hela kurstiden för att handleda dig, komma med tips och råd​

Stor vikt läggs vid individuell handledning för att utveckla var och ens egna bildspråk. Meningen är att du målar och arbetar utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Rekommendationen till bästa kreativitet är att måla i tystnad. Max 8 deltagare.

Innehåll

Du arbetar antingen med egna bilder och idéer eller med givna uppgifter som du får av mig. Du målar med akryl, akvarell eller olja. Om du är osäker på vad du behöver för material går jag gärna igenom det med dig någon dag innan vi startar att måla.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

 

Material(duk, pannå, penslar och färger) medtages av deltagaren.

Kostnad
Pris: 100 kr 
Kaffe och te ingår och det finns tillgång till kylskåp och micro.


 Varmt välkommen till en härlig kreativ miljö på Wendes aRt Castle, Kristianstad.

 

Pris: 100kr

Förskottsbetalas för platsgaranti.

max 8 deltagare

swish: 1234 21 86 08 (märk: Öppen ateljé)

 

Anmäl dig eller om du har några frågor om målarworkshopen går det bra att göra det genom att genom att klicka här eller på info@brownbetty.se

Har du inte swish eller vill du hellre betala mot faktura, så går det alldeles utmärkt, bara meddela mig. Fakturan skall vara betald senast dagen innan kursstart.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

tel. 0709-202038  info@brownbetty.se

© 2020 by Brownbetty of Sweden