top of page

Sat, 24 Apr

|

Artillerivägen 8

Yoga & Chakramåleri 24 april

Välkommen till en dag av färger, former, rörelser och energi. Yoga och intuitivt måleri är en fin kombination där du får möjlighet att prestigelöst komma i kontakt med din kreativitet och skaparkraft.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga & Chakramåleri 24 april
Yoga & Chakramåleri 24 april

Tid och plats

24 Apr 2021, 10:00 – 15:00

Artillerivägen 8, Artillerivägen 8, 291 63 Kristianstad, Sverige

Om evenemanget

Vi målar oss igenom de 7 centrala chakraenergierna med hjälp av intuitivt måleri. En genomgång av varje chakra och vägledda yogaövningar startar upp varje målarpass.  För dig som redan målar kan dagen öppna upp för ett nytt unikt kreativt flöde. Är du ny i måleriet så kan det bli en kickstart in i målarglädjen. Kursen är öppen för alla.  

Du har egen ateljéplats med golvstaffli.

Tid: 24/4 kl. 10.00 -15.00 Plats: Wendes Gamla Regemente, byggnad 10, 291 63 Kristianstad Kostnad: 495 kr. Minst 6 deltagare.

Anmälan görs på denna länk

Ta med: – pensel, färg och 2 tavlor á 20×20 alternativt förboka och beställ material till självkostnadspris hos: info@brownbetty.se – lunch (vi bjuder på fika)

Arrangörer: Brownbetty of Sweden och Yoga & Vänner

Er säherhet och hälsa är viktig för mig. Önskar du att delta på kursen online via zoom i din hemmiljö, så går det naturligtvis jättebra. Då kommer vi överens om de anpassningarna som vi behöver göra tillsammans. Tveka inte att fråga oss, det mesta går att lösa.

Eventuellt kan workshopen komma att vara utomhus.

Dela detta evenemang

bottom of page