top of page

Wed, 15 Jul

|

Zoom

Måleri Distans Live

Vi målar tillsammans men på avstånd. I denna online-kurs kommunicerar du direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet fast via Zoom.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Måleri Distans Live
Måleri Distans Live

Tid och plats

15 Jul 2020, 18:30 – 20:00

Zoom

Om evenemanget

Mål

Utveckla ditt måleri och din teknik, eller lära dig olika grundläggande tekniker, och få bättre förståelse för materialet och dess möjligheter. Vi vill stimulera din skapande process och få dig att anta nya utmaningar. Du ska känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. Målet är att du ska utveckla din kreativitet och din kunskap om måleriets villkor och mångfald.

Målgrupp

Från nybörjare till dem som vill veta mer.

Innehåll

Kursen ger grunderna i

  • Färglära
  • Bildens byggstenar
  • Ljus och skugga

Du arbetar aktivt med ditt måleri och beslutar själv vilket material du vill arbeta med. Stor del av tiden kommer att gå till enskild handledning av läraren, så att du får svar och hjälp med just dina funderingar och önskemål, så att du kommer framåt med ditt måleri. Vi pratar mycket kring de olika delarna, vi genomför även övningar tillsammans. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken.

Undervisningsform

Kursen äger rum på angiven dag och tid online via Zoom. I god tid innan kursstarten får du instruktioner om hur du går tillväga för att använda programmet. Du behöver en dator med bra internetuppkoppling och e-postadress, med tillgång till kamera, högtalare och mikrofon. Kursen innehåller gemensamma genomgångar via Zoom och individuell handledning.

Material

Materialet ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med. 

Anmäl dig här:  https://www.folkuniversitetet.se/bokning/?arrangementPageId=110290 

Dela detta evenemang

bottom of page