top of page

Sat, 05 Mar

|

Måla & skapa i konstateljén - Helgkurs!

Måla & skapa i konstateljén - Helgkurs!

Upptäck olika uttrycksmöjligheter, utveckla din färdighet i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Måla & skapa i konstateljén - Helgkurs!
Måla & skapa i konstateljén - Helgkurs!

Tid och plats

05 Mar 2022, 13:00

Måla & skapa i konstateljén - Helgkurs!, Artillerivägen 8, 291 63 Kristianstad

Om evenemanget

Du kan måla i olja eller akryl. Vår lärare stödjer dig i sökandet efter nya kunskapskällor att ösa ur. Stort fokus läggs på kreativitet, glädje och fantasi – våra viktigaste redskap när vi skapar och målar!

Förkunskaper

Både nybörjare och du som målat tidigare är välkomna.

Mål

Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. Detta är en workshop där du väljer din inriktning, det kan vara att lära sig mer om abstrakt måleri, kontrastfärger, material och att måla med fantasin. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken. Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått ökade kunskaper i måleri, kommit igång med sitt eget bildskapande och fått lusten att fortsätta .

Innehåll

Du arbetar antingen med egna bilder och idéer eller med givna uppgifter som du får av kursledaren. Du målar med akryl eller olja. Om du är osäker på vad du behöver för material går ledaren gärna igenom det med dig någon dag innan kursstart.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger, akrylfärger eller annat material som du vill jobba med. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Trygg kursupplevelse

Den här kursen planeras med fysiska träffar men kan komma att ställas om ifall Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer ändras.

Med hänsyn till din och omgivningens hälsa och säkerhet så har vi några enkla förhållningsregler:

  • Stanna hemma vid misstanke om sjukdom eller uppvisande av symptom
  • Tvätta händerna innan du går in i kurslokalen

Välkommen!

För bokning, klicka på länken: Bokning - Folkuniversitetet

Dela detta evenemang

bottom of page